Flat Preloader Icon

Industrija

1 posao nađen
Ovde je prikazano: 1 - 1 poslova

Kome su namenjeni oglasi za posao na portalu za zapošljavanje mladih SBU Poslovi?

Oglasi za posao namenjeni su studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina.

Koje vrste poslova se nalaze na portalu za zapošljavanje mladih SBU Poslovi?

Na portalu se nalaze oglasi za stalne, privremene, povremene i honorarne poslove.

Koje kategorije poslova su najpopularnije na portalu za zapošljavanje mladih SBU Poslovi?

Najpopularniji oglasi su za poslove u administraciji, maloprodaji i trgovini, deklarisanje proizvoda, poslovi u ugostiteljstvu, promocije i podela flajera, rad u call centru, anketiranja, magacinski, fizički i IT poslovi…

Na koji način mogu da pretražim oglase za posao?

Oglase za posao možeš da pretražiš po kategorijama poslova, tipu poslova, na osnovu traženog statusa kandidata ili na osnovu radnog iskustva.

Na koji način mogu da konkurišem za poslove za mlade?

Za posao možeš da se konkurišeš pozivom na broj telefona u oglasu ili putem online kontakt formulara koji se nalazi u okviru oglasa za posao: „KONTAKT SA POSLODAVCEM“.

Da li se oglasi za posao objavljuju u SBU Facebook grupama?

Oglasi za posao objavljeni na portalu SBU Poslovi se objavljuju i u Facebook grupi SBU Studentski i omladinski poslovi. Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima se objavljuju u Facebook grupama SBU Diplomci i SBU Veterani.

Na koji još način se dodatno promovišu oglasi za posao objavljeni na portalu?

Oglasi za posao za mlade objavljeni na portalu, pored SBU Facebook grupa, se promovišu u SBU Viber grupi, na SBU Instagram profilu i u okviru nedeljnog newslettera.

Koji je cilj portala za zapošljavanje SBU Poslovi?

Cilj portala za zapošljavanje mladih SBU Poslovi je da omogući studentima, diplomcima, srednjoškolcima i svim mladim ljudima do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova. Pomažemo im da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

Da li je za poslodavce obavezna registracija na portal?

Svaki poslodavac, pre nego što objavi oglas za posao, prvo mora da se registruje na portal, klikom na stranicu Uloguj se/registruj se.

Da li fizičko lice može objaviti oglas za posao?

Oglase za posao mogu da objavljuju samo pravna lica kao što su omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju oglase za stalne, privremene, povremene i honorarne poslove za mlade.