• Instagram    Viber

 • Domaća trgovina doo

  Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 1
  • Pregledano 50

  Opis preduzeća:

  Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih vam nudimo odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača.

  Naša priča počinje u septembru 2012. godine kada je otvoren prvi Aroma market uz obećanje da sve ono što vam je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gde možete kupiti, sada možete pronaći kod nas.

  Vođeni ovim obećanjem, nastavili smo da rastemo i porasli na 63 Aroma marketa i jedan restoran Pane E Vino by Aroma, koji se izdvajaju svojom ponudom i jedinstvenim identitetom.

  Osnova naše ponude jeste mogućnost izbora koju garantujemo prvenstveno svojom usmerenošću ka potrošačima i njihovim potrebama.

  Upravo iz ove usmerenosti se izrodio i koncept prodavnica koji prepoznaje da svaka Aroma ima svoju dušu – svaka se izdvaja svojim vizuelnim identitetom karakterističnim za deo grada u kome se nalazi, svaka ima jedinstvenu ilustraciju koja dočarava toplu, porodičnu atmosferu koju živi i svaka je tu da pruži dobar doživljaj kupovine.

  Svesni smo potreba naših potrošača, te se trudimo da uvek izađemo u susret – nudimo brzu uslugu da bismo vam uštedeli vreme i brojna sniženja da bismo vam uštedeli novac.

  Želimo da našim potrošačima obogatimo životni stil, stoga je svaka naša aktivnost usmerena ka pronalaženju novih ideja kako bismo u tome na najbolji mogući način i uspeli.

  Aktivni poslovi - Domaća trgovina doo