Flat Preloader Icon

Oxford Centar d.o.o.

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 400

Opis preduzeća:

Oxford Centar d.o.o., Škola stranih jezika i Knjižara za stručnu (ELT) literaturu postoji od 1991. godine u Beogradu i 1996. godine u Nišu. Osnovao ga je tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi stranih jezika. Osnovna delatnost vremenom je proširena na izdavaštvo, kreiranje i izvođenje serija seminara za profesore stranih jezika, samostalno i u saradnji sa Ministarstvom prosvete i Britanskim Savetom.

Profesori škole Oxford Centar su diplomirani filolozi i uključeni su u stalni program obuke i razvoja u oblasti pedagogije i metodologije nastave jezika.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, stručni tim Oxford Centra osmislio je niz uspešnih programa za učenje engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle, na svim nivoima. Svi programi su usklađeni sa zahtevima CEFR-a (Common European Framework of Reference for Languages).

Škola Oxford Centar je dugogodišnji saradnik British Council-a, i od 2010. godine član Addvantage programa za škole jezika i u ovoj instituciji dugi niz godina zadržava najviši status Tier 1.

Knjižara Oxford Centar je prva privatna specijalizovana knjižara strane knjige kod nas. Ponudu naše knjižare čini bogat izbor bogat izbor stručne literature i udžbenika za učenje i nastavu engleskog jezika poznatih britanskih izdavača, kao i literature na engleskom jeziku za decu i odrasle. U Knjižari Oxford Centar, škole i pojedinci mogu dobiti i stručne konsultacije o nastavnom materijalu i programima.