• Instagram    Viber

 • CityScope Enterprises d.o.o.

  Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 431

  Opis preduzeća:

  Od 2004. godine CityScope posvećuje svoj rad kreiranju praktičnih profesionalnih rešenja u oblasti ljudskih resursa, koja bi klijentima omogućila postizanje komparativne vrednosti u vremenu dinamičnih tržišnih promena. 

  CityScope je započeo sa radom na tržištu Srbije kao HR konsalting kompanija davne 2004. godine.

  Od početka poslovanja CityScope posvećuje svoj rad kreiranju praktičnih profesionalnih rešenja u oblasti ljudskih resursa, koja bi klijentima omogućila postizanje komparativne prednosti u vremenu dinamičnih tržišnih promena. Zbog toga, mi stojimo na raspolaganju našim klijentima i našim kandidatima, pružajući im kvalitetnu uslugu u oblasti ljudskih resursa i aktivno doprinoseći povezivanju profesonalaca i radne sredine. Pažljivo i detaljno pristupamo svakoj polsatoj radnoj biografiji od strane kandidata i svakom zahtevu od strane klijenta, gradeći personalizovan pristup u radu.

  Nakon više od decenije poslovanja na tržištu, odlikuje nas kontinuirani i profesionalni razvoj organizacije i našeg tima. Ostvarili smo uspešne rezultate zahvaljujući izloženosti brojnim industrijama i korišćenjem različitih metodologija i alata, adaptirajući ih specifičnim potrebama naših klijenata.

  Posedujemo široko iskustvo u saradnji s klijentima iz najrazličitijih industrija poput FMCG industrije, bankarstva i osiguranja, telekomunikacija i IT industrije.

  CityScope predvodi tim konsultanata, sa praksom iz različitih industrija, koji doprinose jedinstvenoj kombinaciji iskustava iz velikih organizacija, konsultantskih kuća i firmi u oblasti menadžmenta ljudskih resursa. Naši konsultanti su obučeni i sertifikovani za procenu potencijala, veština, znanja i ponašanja po internacionalnoj CEB SHL metodologiji.