Flat Preloader Icon

FAQ

NAJČEŠĆA PITANJA NAŠIH POSETILACA

– Svi oglasi objavljeni na portalu biće objavljeni i u Facebook grupi SBU – Poslovi. Oglasi namenjeni svršenim studentima biće objavljeni u Facebook grupi namenjenoj diplomcima: SBU – Diplomci

Svaki poslodavac, pre nego što objavi oglas za posao, prvo mora da se registruje na portal, klikom na stranicu Uloguj se/registruj se.

– Za posao može da se konkuriše pozivom na broj telefona u oglasu ili putem online kontakt formulara koji se nalazi sa desne strane oglasa: „KONTAKT SA POSLODAVCEM“.

–  Cilj portala za zapošljavanje SBU – Poslovi je da omogući svim mladim ljudima da na brz način dođu do velike ponude poslova. Pomažemo im da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

– Portal za zapošljavanje SBU – Poslovi namenjen je studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina.

– Ne, objava oglasa za posao je dozvoljena samo pravnim licima kao što su omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju potrebu za zapošljavanjem mladih ljudi.

– Oglasi se mogu pretražiti po kategorijama poslova, datumu objavljivanja, tipu poslova, na osnovu traženog statusa kandidata ili na osnovu radnog iskustva.

Niste pronašli svoje pitanje?

Ukoliko imate pitanje koje niste pronašli
na ovoj stranici slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas