Flat Preloader Icon

Oglasi za posao – Studentski poslovi, poslovi za diplomce,
srednjoškolce i nezaposlene do 30 godina

127 posla/poslova
Ovde je prikazano: 1 - 20 poslova

Kome su namenjeni oglasi za posao na portalu za zapošljavanje mladih SBU Poslovi?

Oglasi za posao namenjeni su studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina.

Na koji način mogu da pretražim oglase za posao?

Oglasi za posao se mogu pretražiti po kategorijama poslova, datumu objavljivanja, tipu poslova, na osnovu traženog statusa kandidata ili na osnovu radnog iskustva.

Na koji način mogu da konkurisem za poslove za mlade?

Za posao može da se konkuriše pozivom na broj telefona u oglasu ili putem online kontakt formulara koji se nalazi u okviru oglasa za posao: „KONTAKT SA POSLODAVCEM“.

Da li se oglasi za posao objavljuju u SBU Facebook grupe?

Oglasi za posao objavljeni na portalu SBU Poslovi se objavljuju i u Facebook grupi SBU Poslovi za mlade. Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima se objavljuju u Facebook grupe namenjene diplomcima SBU Diplomci i SBU Veterani.

Na koji još način se promovišu oglasi za posao objavljeni na portalu?

Oglasi za posao za mlade objavljeni na portalu, pored SBU Facebook grupa, se promovišu u SBU Viber grupi, na SBU Instagram profilu i u okviru nedeljnog newslettera.

Koji je cilj portala za zapošljavanje SBU Poslovi?

Cilj portala za zapošljavanje mladih SBU Poslovi je da omogući studentima, diplomcima, srednjoškolcima i svim mladim ljudima do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova. Pomažemo im da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

Da li je za poslodavce obavezna registracija na portal?

Svaki poslodavac, pre nego što objavi oglas za posao, prvo mora da se registruje na portal, klikom na stranicu Uloguj se/registruj se.

Da li fizičko lice može objaviti oglas za posao?

Oglase za posao mogu a objavljuju samo pravna lica kao što su omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju potrebu za zapošljavanjem mladih ljudi.