Pozorišta u Beogradu – popusti za studente!

Pozorišta u Beogradu

Pozorišta u Beogradu: Mesto kulture i zabave sa posebnim popustima za studente

Ukoliko si student i želiš da istražiš kulturnu scenu Beograda bez trošenja puno novca, onda su beogradska pozorišta savršeno mesto za tebe!

Beograd je poznat je po svojoj bogatoj kulturnoj sceni koja obuhvata brojne pozorišne institucije. Svako pozorište u Beogradu ima svoju jedinstvenu istoriju, repertoar i posebnu atmosferu, što ga čini savršenim mestom za ljubitelje umetnosti svih generacija.

Posebno zanimljiva tema za studente jesu studentski popusti koje većina pozorišta nudi. Ovi studentski popusti čine kulturu pristupačnijom, omogućavaju ti da redovno uživaš u vrhunskim predstavama i istovremeno razvijaš svoju ljubav prema umetnosti.

Spisak pozorišta u Beogradu koja imaju popuste za studente

 • Narodno pozorište

Pozorišta u Beogradu - popusti za studente!

U srcu Beograda, nalazi se veličanstvena zgrada Narodnog pozorišta. Ovo ugledno pozorište, osnovano još 1868. godine, nudi bogat repertoar drame, opere i baleta.

Ako voliš umetnost, ovo je pravo mesto za tebe. Narodno pozorište neprestano osvežava svoj program, tako da uvek možeš da vidiš nešto novo i uzbudljivo.

Narodno pozorište redovno nudi popuste za studente. Ako tražiš kako da iskoristiš studentski budžet na najbolji mogući način, ovo je savršena prilika za tebe! Popusti za studente od 50% na ulaznice za sve predstave su mogući samo uz važeću studentsku legitimaciju prilikom kupovine ulaznica.

 • Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP)

Pozorišta u Beogradu

Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP), osnovano 1947. godine, jedno je od najvažnijih pozorišta u Beogradu, poznato po savremenim i klasičnim predstavama koje ostavljaju bez daha.

Pozorište ima reputaciju inovativnog i visokokvalitetnog izvođenja, pa nemoj časiti časa ukoliko planiraš da ga posetiš.

JDP nudi posebne popuste za studente, omogućavajući ti da uživaš u vrhunskim predstavama po povoljnim cenama. Specijalne studentske karte možeš kupiti po ceni od 300 dinara za određene predstave. Informacije o dostupnim kartama možeš naći na njihovom zvaničnom sajtu ili na biletarnici pozorišta.

 • Atelje 212

Pozorišta u Beogradu

Atelje 212, jedno od najpoznatijih i najposećenijih pozorišta u Beogradu, je mesto gde možeš da uroniš u svet eksperimentalnih i avangardnih predstava. Osnovano davne 1956. godine, Atelje 212 je poznato po tome što je često domaćin premijera novih dela, kako domaćih, tako i stranih autora.

Kao student, imaš posebne privilegije! Sa studentskom legitimacijom, možeš ostvariti fantastičan popust od 30% na sve predstave. To znači da možeš uživati u vrhunskim pozorišnim produkcijama, a pritom uštedeti novac.

 • Pozorište Boško Buha

Da li tražiš zabavno mesto gde možeš da se opustiš, nasmeješ i naučiš nešto novo? Pozorište Boško Buha je pravo mesto za tebe! Ovo pozorište, specijalizovano za dečje predstave, nudi raznovrstan program koji će ti sigurno izmamiti osmeh na lice.

Osnovano davne 1950. godine, Pozorište Boško Buha je već decenijama nezaobilazna destinacija za roditelje i decu, kao i za mlađu publiku.

Kada su studentski popusti u pitanju, pozorište Boško Buha daje odlično sniženje! Uz popust od 50%, možeš uživati u vrhunskim predstavama bez da brineš o budžetu. Ovo je savršena prilika da sa prijateljima posetiš jedno od najpoznatijih pozorišta u Beogradu i provedeš nezaboravno veče.

 • Zvezdara teatar

Pozorišta u Beogradu

Osnovano davne 1950. godine, ovo pozorište je pravi biser među pozorištima u Beogradu. Njegova misija je da inspiriše mlade ljude i podstakne ljubav prema umetnosti. Predstave su raznovrsne, od klasičnih dela do modernih komada, uvek obogaćene dozom kreativnosti i inovacije.

Kao student, imaš sjajnu priliku da iskoristiš studentske popuste i uživaš u vrhunskim predstavama po povoljnim cenama. Zvezdara teatar nudi ulaznice po sniženoj ceni od samo 500 dinara za sve redovne predstave. Da bi ostvario ovaj popust, dovoljno je da pokažeš svoj studentski dokument na blagajni.

 • Pozorište na Terazijama

Pozorišta u Beogradu

Pozorište na Terazijama je pionir u svetu mjuzikla u našem prelepom Beogradu. Osnovano još davne 1949. godine kao Humorističko pozorište, ovo mesto je doživelo nekoliko preobrazbi, menjajući svoje ime, ali ne i svoju suštinu – pružanje vrhunskih umetničkih doživljaja!

Ako si student, sa identifikacionim dokumentom te čeka prava poslastica – popusti od 30% do čak 50% na dve kupljene ulaznice po naslovu! Iskoristi ovaj studentski popust!

 • Madlenianum

Pozorišta u Beogradu

Madlenianum, nije samo mesto gde se okupljaju ljubitelji umetnosti, već je pravi dragulj među pozorištima u Beogradu. Osnovan još davne 1997. godine, kao prva privatna opera u ovom delu Evrope, Madlenianum je domaćin nekih od najuzbudljivijih predstava i opera koje će ti oduzeti dah.

Kao student, imaš privilegiju da uz indeks u ruci, kupiš karte za predstave u Madlenianumu sa 50% sniženja! Ovo je idealna prilika da uživaš u kulturi i umetnosti upola cene.

 • Pozorište Slavija

Pozorišta u Beogradu - Slavija

Osnovano je 26. decembra 1995. godine i već preko dve decenije predstavlja centar kreativnosti. Iako je u početku radilo povremeno, redovne predstave su počele da se igraju početkom 1998. godine i očaravaju publiku od tada.

Njihova pozorišna sezona počinje u septembru i traje sve do jula naredne godine, nudeći mnoštvo zanimljivih predstava.

Iako ne postoje posebni popusti prilagođeni studentima, evo jedne tajne koja će ti uljepšati dan! Svake 1., 2. i 3. u mesecu, možeš kupiti karte za samo 300 dinara.

 • BITEF teatar

Pozorišta u Beogradu - Bitef

Bitef teatar je epicentar avangardne umetnosti smešten u srce Dorćola, u predivnom ambijentu nekadašnje evangelističke crkve. Od svog osnivanja 1989. godine, Bitef teatar je bio ne samo mesto izvođenja predstava već i platforma za otkrivanje novih tendencija u pozorištu.

BITEF ti nudi studentski popust od 50% na cenu ulaznica. Iskoristi ga pametno!

Kako da iskoristiš studentski popust u pozorištima?

Pozorišta u Beogradu - popusti!

Za ostvarivanje studentskih popusta, potrebno je da:

 • Pronađeš predstavu koja te zanima i proveriš da li pozorište nudi studentske popuste za tu predstavu.
 • Poneseš važeću studentsku legitimaciju kada ideš do biletarnice pozorišta.
 • Rezervišeš karte unapred, posebno za popularne predstave, jer su studentske ulaznice često ograničene.

Ne propusti priliku da iskoristiš ove pogodnosti i uživaš u bogatoj kulturnoj ponudi beogradskih pozorišta. Uroni u svet drame, komedije, opere i baleta i obogati svoje studentske dane nezaboravnim umetničkim iskustvima!


Pročitaj: Bioskopi u Beogradu – Spisak svih beogradskih bioskopa!


Podelite tekst: