Kursevi i prakse

Ukoliko želiš ovog leta da usavršiš znanje engleskog, nemačkog, španskog ili italijanskog jezika, onda je ovo prilika koju ne smeš da propustiš.

Apotekarska ustanova Srbotrade proširuje svoj tim i traži: Farmaceute, Farmaceutske tehničare i studente Farmacije završnih godina.

EXIT festival zaokružio program jednog od svojih najjačih izdanja! Pogledajte spisak izvodjača na svim binama, za sve dane Exit festivala.

4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija koja teži da kreira jedinstvene proizvode koji doprinose kvalitetnom razvoju dece i zdravlju porodice.

Saznaj kako možeš da dobiješ stipendiju za učenje stranih jezika. Nauči engleski, nemački, španski ili italijanski jezik, stekni zvanični sertifikat i pripremi se za budućnost.

U toku je Regionalni virtuelni sajam obrazovanja pod nazivom “Na koji ćeš faks?” Ovaj projekat podržan je od Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Za potrebe našeg klijenta vodećeg globalnog dobavljača tehnologija i usluga Robert Bosch, tražimo kandidate za poziciju Praktikant u HR-u, zadužen za brendiranje poslodavca.

Revizirskoj kući je potreban student četvrte godine Ekonomskog fakulteta ili Fakulteta organizacionih nauka koji može da radi puno radno vreme u trajanju od tri meseca.

Za potrebe našeg klijenta tražimo motivisane kandidate za poziciju Praktikant u HR zadužen za učenje i razvoj zaposlenih na Novom Beogradu.