Vesti

Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisala je konkurs za upis 31. generacije Studija budućnosti. Konkurs je otvoren do 30. juna.

Organizovana je dvodnevna obuka za unapređenje kapaciteta organizacija civilnog društva iz domena kulture.

„Obrazovanje za Srbiju” pruža mladima priliku da rade sa iskusnim mentorima na polju razvoja kompetencija i liderskih veština.

U saradnji sa EQUILIBRIO obrazovnim sistemom, obezbedili smo za vas dva vredna poklona. U pitanju su DVA PREMIUM KURSA stranih jezika.

Program KADAR DA BUDEM KADAR održaće se od 29. maja do 2. juna 2023. i obuhvatiće treninge veština za naredne karijerne korake.

Akademija tvrdih veština je projekat koji EESTEC LC Novi Sad organizuje sa ciljem da studenti unaprede svoje veštine u oblasti Data Science.

Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisuje nagradni konkurs za izbor najboljih studentskih radova o evropskoj integraciji.

Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta organizuje, povodom obeležavanja svog 13. rođendana, konferenciju pod nazivom Karijera bez barijera.

Soft Skills Academy je besplatni seminar mekih veština koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd.

Već 17. godinu za redom na FON-u, 13. i 14. maja, organizuje se najveća IT konferencija za mlade u Beogradu, pod pokroviteljstvom međunarodne organizacije AIESEC.