• Instagram    Viber

 • O nama

  SBU Poslovi je portal za zapošljavanje mladih i predstavlja najveću bazu stalnih, privremenih i povremenih poslova za studente, diplomce, srednjoškolce i nezaposlena lica do 30 godina.

  Cilj portala je da omogući studentima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova.

  Portal SBU Poslovi je u vlasništvu Centra za zapošljavanje i edukaciju mladih SBU. Više informacija o Centru SBU pročitajte na www.sbu.org.rs

  SBU (skraćenica od Studenti beogradskih univerziteta) je najveća studentska online zajednica u zemlji i regionu. Nastala je pre 12 godina iz potrebe da se studenti sa svih univerziteta/fakulteta okupe na jednom mestu kako bi razmenili informacije na najbrži način.

  Centar SBU ima samo na Facebooku više od 250.000 članova, podeljenih u glavnu grupu SBU – Studenti beogradskih univerziteta i još sedam Facebook podgrupa napravljenih shodno interesovanjima studenata: SBU Poslovi, SBU Veterani, SBU Diplomci, SBU PutovanjaSBU Kupujem prodajemSBU Ljubimci i SBU Stanovi, domovi, kartice. 

  Svi oglasi za posao objavljeni na portalu biće objavljeni u našoj Facebook grupi specijalizovanoj za zapošljavanje mladih: SBU Poslovi za mlade.

  Grupa trenutno ima više od 52.000 članova i taj broj svakodnevno raste. Nastala je zbog velikog interesovanja studenata na temu studentskih poslova i možete je pogledati klikom na: SBU Poslovi za mlade

  Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima biće objavljeni i u našim Facebook grupama SBU Veterani i SBU Diplomci

  Oglasi za posao se objavljuju i na Instagram profilu portala: SBU Poslovi

  Pretraži poslove

  Najveća studentska facebook zajednica u zemlji i regionu.
  Poseti glavnu SBU grupu klikom na: SBU – Studenti beogradskih univerziteta

  Osim glavne grupe, SBU zajednicu čine i podgrupe:

  Najveća studentska facebook zajednica u zemlji i regionu.
  Poseti glavnu SBU grupu klikom na: SBU – Studenti beogradskih univerziteta

  Osim glavne grupe, SBU zajednicu čine i podgrupe: