Flat Preloader Icon

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 1
  • Pregledano 422

Opis preduzeća:

Silver Bell Group je jedna od vodećih outsourcing kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Poslujemo u više različitih industrija kao što su IT industrija, e-commerce, finansijsko tržište, gaming, zdravstvena i kozmetička industrija, i industrija nekretnina. Formiramo timove za inostrane klijente u oblasti korisničke podrške, prodaje, IT-a i digitalnog marketinga.
Našim zaposlenima obezbedjujemo najbolje uslove kako za rad, tako i za karijerni razvoj. Neki od glavnih benefita rada u našoj kompaniji su:
1. Mogućnost pronalaska idealne pozicije u skladu sa vašim interesovanjima kroz veliki broj projekata i industrija u kojima možete da se oprobate i zakoračite u poslovanje nekih od vodećih svetkih lidera.
2. Svesni smo da je neizvesnost sastavni deo svakodnevice, te se trudimo da vam pružimo sigurnost i stabilnost u poslovnom segmentu. Zahvaljujući brojnim klijentima sa kojima sarađujemo, uvek se trudimo da pronađemo pravu poziciju za vas na nekom novom projektu.
3. Obuka i mentorski program koji omogućavaju plaćenu praksu i kontinuiranu podršku u prvim koracima karijere, ali i u daljem napredovanju i usavršavanju.
4. Neizostavni deo svakog petka, koji čine Happy hour i zajednička druženja zaposlenih koja doprinose negovanju boljih radnih odnosa kao i poboljšanju timskog rada i saradnje.
Neprestano tražimo, obučavamo i radimo sa najboljim talentima, kako bismo ih spojili sa internacionalnim renomiranim preduzetnicima koji oblikuju budućnost poslovanja.
To dokazujemo svaki dan od 2014. godine!

Aktivni poslovi - Silver Bell Group