Flat Preloader Icon

Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks”

Na koji ćeš faks

Još uvek niste sigurni gde da nastavite svoje školovanje?

 

Ako ste još uvek u nedoumici oko toga gde biste nastavili svoje školovanje, želimo da vas upoznamo sa Regionalnim virtuelnim sajmom obrazovanja “Na koji ćeš faks?”.

Ovaj sajam vam nudi jedinstvenu priliku da se upoznate sa širokim spektrom fakulteta i obrazovnih programa u regionu i da pronađete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima i ambicijama.

Platforma vam pruža mogućnost da se povežete sa predstavnicima preko 300 fakulteta i saznate sve što vas interesuje o studijskim programima, uslovima upisa, kriterijumima za stipendije, i tome slično.

 

Osim toga, sajam vam nudi i mogućnost da prisustvujete različitim online prezentacijama, panel diskusijama i radionicama koje će vam pomoći da bolje razumete svet obrazovanja i da dobijete korisne savete i preporuke od stručnjaka iz ove oblasti.

Takođe, imate mogućnost da se umrežite sa kompanijama iz regiona i informišete se o budućoj karijeri, mogućnosti prakse ili zaposlenja.

Nemojte propustiti ovu priliku da pronađete fakultet ili kompaniju koji odgovaraju vašim interesovanjima i ambicijama i da se pripremite za uspešnu budućnost. Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?” čeka upravo na vas!

Više informacija o sajmu možete pronaći na: https://nakojicesfaks.com/

Vidimo se na sajmu!

Podelite tekst: