Iskoristi priliku, budi deo četvrtog Foruma mladih lidera!

Forum mladih lidera

Kako biti mlad i uspešan: Besplatno učešće za studente i srednjoškolce, slede i nagrade!

Četvrti po redu Forum mladih lidera, u organizaciji Studentskog parlamenta Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (VŠPEP), održaće se 25. marta 2023. godine od 09 do 17 časova na Voždovcu.

Osnovna ideja Foruma je pokazati da je moguće biti mlad i uspešan u Republici Srbiji. Zato Forum za primarni cilj ima da okupi mlade ljude, prvenstveno studente i srednjoškolce, kako bi im mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti preneli svoja iskustva. Planirani broj učesnika je 300 i oni će imati priliku da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Neke od tema o kojima će naši predavači razgovarati sa učesnicima su:

  • značaj neverbalne komunikacije i moć govora tela (Marko Burazor, autor, konsultant, trener)
  • kako napraviti upešnu marketinšku kampanju (Jelica Skalušević i Milja Šijakinjić, kreativna direkcija marketinške agencije Žiška)
  • kako od ljubavi prema zdravoj hrani napraviti uspešan posao (Jelena Balać, food blogerka @rs)
  • aktivizam na društvenim mrežama – od hobija do uspešnog posla (Marko Marijoković, social media specialist @marko_marijokovic)

Učesnike će pozdraviti prof. dr Maja Cogoljević, pomoćnik direktora za nastavu na Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, i Ivana Đurić, načelnik Odeljenja za komunikaciju i obuku ispred Ministarstva za evopske integracije.

Generalni pokrovitelj ovog Foruma je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a projekat je podržan od strane čak četiti ministarstava:

  • Ministarstvo za evropske integracije
  • Ministarstvo za demografiju i brigu o porodici
  • Ministarstvo privrede
  • Ministarstvo turizma i omladine.

Kotizacije su besplatne, a svim učesnicima biće obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu.

Najsrećniji učesnici mogu očekivati i vredne nagrade u nagradnoj igri koja nas očekuje na kraju Foruma.

Prijave su u toku, do 22. marta, popunjavanjem formulara kojem možete pristupiti klikom na link: PRIJAVNI FORMULAR

Više informacija se nalazi na sajtu www.fml.rs

Podelite tekst: