Worldwide Career event 29. marta na FON-u u organizaciji AIESEC-a

worldwide career event

Zvanično su otvorene prijave za Worldwide Career event, koji će se održati 29. marta na Fakultetu Organizacionih nauka sa početkom u 18h!

O čemu se radi?

Ukoliko ste studenti sa FON-a, FPN-a, MATF-a, VIŠER-a ili PMC-a i ako ste razmišljali o odlasku na praksu u inostranstvo ili o autentičnom iskustvu koje bi moglo da obogati vaš CV – imamo događaj za vas!

Worldwide Career event je događaj koji je posvećen praksama u inostranstvu, koji organizuje studentska organizacija AIESEC.

Prisustvom na događaju imaćete priliku da čujete sve o praksama, koje programe praksi nudimo, kome su namenjeni i kako se prijaviti. Pored toga, studenti koji su već učestvovali u nekom od programa će deliti svoja iskustva, kao i na koji način im je praksa pomogla u budućoj karijeri i koje su veštine razvili ili unapredili tokom ovog jedinstvenog iskustva.

Šta još možete očekivati?

Takođe, čeka vas i radionica na temu CV-a, kroz koju ćete imati priliku da saznate koje su to najčešće greške u CV-u I kako napraviti savršen CV, koji će vam obezbediti da baš vi budete primljeni prilikom apliciranja za buduće željene poslovne pozicije!

Za sve prisutne, obezbedili smo poklone, kao I mogućnost učestovanja u nagradnoj igri, a pobednike očekuju vredne nagrade!

Ukoliko biste želeli da prisustvujete, možete se prijaviti putem linka:

https://forms.gle/rNhi6ZHe1WQLAMoC7

Podelite tekst: