Flat Preloader Icon

Belgrade Youth Fair – najveći karijerni događaj za mlade

Belgrade Youth Fair

Belgrade Youth Fair predstavlja najveći karijerni događaj, koji je već godinama najznačajniji projekat za razvoj mladih u ovom delu Evrope i na kome svake godine učestvuje više hiljada studenata i diplomaca iz cele Srbije i regiona u želji da se upoznaju sa najboljim poslodavcima i učine pravi korak u svojoj karijeri.

Ideja projekta je razvoj mladih ljudi kroz povezivanje sa poslodavcima, uspešnim ljudima i institucijama. Ovime želimo da poboljšamo kvalitet života današnje omladine, da ulažemo u njihovu budućnost, a uostalom i da napravimo korak kojim bismo zadržali mlade potencijale i buduće stručnjake u našoj zemlji.

U skladu sa tim, osnovni cilj manifestacije jeste pružanje poslova i praksi diplomcima kao i neformalne edukacije kroz predstavljanje rada učestvujućih kompanija i institucija, kao i kroz radionice/predavanja najvećih domaćih stručnjaka kojima bi oni stekla nova teorijska znanja i praktične veštine koja će im pomoći da razviju uspešnu karijeru.

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, mogu da se prijave za besplatno učešće i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta https://www.youthfair.rs/prijavi-se/

Podelite tekst: