Flat Preloader Icon

EQUILIBRIO Obrazovni sistem – najbolja škola stranih jezika!

EQUILIBRIO skola jezika

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem više od dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje jezika u Beogradu!

Visokokvalitetni kursevi, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta – samo su neki od razloga zašto za učenje stranih jezika treba da odaberete EQUILIBRIO Obrazovni sistem.

Metod po kome je EQUILBRIO – Obrazovni sistem poznat je brižljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika.

U cilju dostupnosti svim ciljnim grupama na teritoriji grada Beograda, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem posluje na pet lokacija u gradu: Vukov spomenikVračarNovi Beograd (2) i Zvezdara.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem svoju ponudu prilagodio je svim uzrasnim grupama. U svojoj ponudi ima kurseve za decu, kurseve za osnovce, kurseve za srednjoškolce, kurseve za studente, kurseve za odrasle.

U svojoj  bogatoj ponudi EQUILIBRIO – Obrazovni sistem ima opšte i specijalizovane kurseve iz 8 stranih jezikapripremne kursevekurseve za kompanije, individualne kurseve, konverzacijski engleskiposlovni engleski, letnje i zimske jezičke kampove itd.

Nastava se organizuje u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici (po izboru polaznika)!

  • Nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI održava se ONLINE. Budući da se održava uživo, pruža vam doživljaj prave učionice jer i jeste identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se fizički nalazite u komforu svoje sobe.
  • Nastava u KLASIČNOJ UČIONICI održava se u nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd – Geneks.

 

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na svoj kolektiv koga čine iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika, koji uz najsavremenije nastavne metode, stručnu literaturu svetskih izdavača i atraktivne audio i video materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranih jezika.

EQUILIBRIO posebnu pažnju poklanja studentima i redovno za njih omogućava popuste i pogodonosti za učenje stranih jezika.

Trenutno je aktuelan upis na Premium kurseve stranih jezika, a svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija, imaju mogućnost da se upišu na Premium kurs engleskog, nemačkog, italijanskog ili španskog jezika) uz studentski popust od čak 50%.

Za više informacija klikni na: Kursevi stranih jezika za studente – Popust 50%

Izvor: https://www.stranijezici.com/

Podelite tekst: