OSSI – Organizacija Srpskih Studenata u Inostranstvu

OSSI

OSSI – Tvoj put ka studiranju u inostranstvu!

Organizacija Srpskih Studenata u Inostranstvu (OSSI) je nevladina, neprofitna organizacija osnovana radi podrške srpskim studentima koji studiraju van granica Srbije. OSSI ima za cilj povezivanje i osnaživanje srpske studentske zajednice u inostranstvu, pružajući im podršku u akademskim, profesionalnim i društvenim aktivnostima.

Glavni ciljevi OSSI-a uključuju promociju srpske kulture i jezika, olakšavanje prilagođavanja na život u inostranstvu, te stvaranje mreže kontakata i resursa za srpske studente. Organizacija pruža različite mogućnosti za volontiranje, razmenu znanja i iskustava, kao i organizovanje kulturnih i obrazovnih događaja.

OSSI

Organizacija pruža pomoć srpskim studentima prilikom upisa na strane univerzitete. Kroz razmenu informacija organizacija olakšava proces upisa na strane univerzitete srpskim studentima.

Kroz svoje aktivnosti, OSSI doprinosi jačanju veza između srpskih studenata širom sveta, podstičući solidarnost, razmenu ideja i podršku među članovima. Kroz svoj rad, organizacija se trudi da stvori inkluzivno i podržavajuće okruženje za sve srpske studente u inostranstvu.

OSSI ima 17 lokalnih ogrnaka u Evropi, uključujući i Sloveniju. Pored toga, OSSI poseduje i ogranke u SAD-u i Kanadi i uspešno radi na razvoju ogranaka u Australiji i Kini.

Pridružite im se na Instagramu: OSSI.RS i Facebook-u: Organizacija srpskih studenata u inostranstvu.

OSSI objavljuje konkurs za nove pozicije: Pridružite se timu!

OSSI

Svi zainteresovani su pozvani da se prijave na konkurs za nekoliko pozicija unutar Organizacije Srpskih Studenata u Inostranstvu. Pridružite se timu i budite deo zajednice koja radi na unapređenju položaja srpskih studenata u inostranstvu.

Otvorene pozicije uključuju:

  1. IT stručnjak
  2. Grafički dizajner i Video montažer
  3. Asistent za Ljudske resurse
  4. Asistent za Unutrašnje poslove
  5. Direktore/Zamenike Direktora i Aktivne članove za ogranke u Inostranstvu (Međunarodni ogranci, imamo ogranke u Evropi, Aziji i Americi)

Ono što je potrebno poslati prilikom prijave jeste: CV, Motivaciono pismo kao i dokaz da ste studenti. Sve to šalje te na mail: bojana.hrossi@gmail.com.

OSSI
Podelite tekst: