• Instagram    Viber

 • GOMEX DOO

  Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 354

  Opis preduzeća:

  Gomex d.o.o. je trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu. Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su nas u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje. Naše radnje su raspoređene na teritoriji cele Srbije. Trenutno u sastavu našeg trgovinskog lanca posluje preko 230 maloprodajnih objekata, sa prosečnom veličinom 250 m². Lokacije radnji su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku potrošača.

  Poslujemo u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge potrošaču, od izbora artikala do povoljnih cena.

  Nesmetan tok robe i povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju dva moderna distributivna centra. Jedan pokriva distribuciju neutralne robe u sve objekte, a drugi (rashladni) bavi se distribucijom mesa. Kapacitet Rashladno distributivnog centra, smeštenog u Industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, je proizvodnja više od 5 tona raznih proizvoda od mesa na dnevnom nivou.

  Za našu kompaniju investicija u zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od preko 2.500 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i usavrši svoje poslovne veštine. Primena stečenih znanja omogućava uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima.

  Kompanija Gomex spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. Generalni sponzor Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu postali smo 2010. godine. Možemo da se pohvalimo dobrom saradnjom sa Sterijinim pozorjem, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu, i učešćem u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažemo različitim marginalizovanim grupama građana.