• Instagram    Viber

 • Nova Telefonija D.O.O.

  Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 1329

  Opis preduzeća:

  Dragi agenti terenske prodaje i agenti prodaje u telesales call centru,

  Sa zadovoljstvom vam predstavljamo firmu Nova Telefonija D.O.O! Kao deo našeg stručnog tima, imate priliku da budete deo jedne od najinovativnijih telekomunikacionih kompanija u industriji. Naša firma je osnovana 25. oktobra 2018. godine sa ciljem da pružimo vrhunske telekomunikacione usluge i omogućimo efikasno povezivanje i komunikaciju našim korisnicima.

  Vi, kao agenti terenske prodaje, imaćete ključnu ulogu u našem uspehu. Vaš zadatak će biti da uspostavite kontakte sa potencijalnim klijentima i predstavite im naše usluge i rešenja. Vaša posvećenost, veštine pregovaranja i sposobnost da prepoznate potrebe klijenata su od ključnog značaja za uspeh na terenu.

  Sa druge strane, agenti prodaje u telesales call centru imaju jednako važnu ulogu. Vaša zaduženja će obuhvatiti uspostavljanje kontakta sa potencijalnim klijentima putem telefonskih poziva. Vaša sposobnost da efikasno komunicirate, pružite informacije o našim uslugama i rešenjima, kao i ostvarite prodajne rezultate, igraju ključnu ulogu u ostvarivanju naših ciljeva.

  Vaša predanost, stručnost i motivacija će biti nagrađeni. Nova Telefonija D.O.O. vam pruža mogućnosti za profesionalni razvoj, kontinuirano usavršavanje i izgradnju karijere u dinamičnom okruženju telekomunikacija. Takođe, pružamo vam podršku i resurse kako biste ostvarili svoj maksimalni potencijal.

  Pozivamo vas da se pridružite našem timu i postanete deo naše telekomunikacione priče. Radujemo se zajedničkom radu, postizanju uspeha i pružanju vrhunskih telekomunikacionih usluga našim korisnicima.

  Za sve dodatne informacije i prijavu, molimo vas da se obratite našem HR timu na adresu elektronske pošte nikola.pesovic@telefonija.rs i tamara.miladinovic@telefonija.rs ili nas kontaktirajte na broj telefona 066/802-9109.

  Hvala vam što ste deo našeg tima i verujemo u vašu sposobnost da ostvarite izvanredne rezultate.

  Srdačan pozdrav,

  Vaša Nova Telefonija D.O.O.