Flat Preloader Icon

Running Bull doo

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 1
  • Pregledano 44

Opis preduzeća:

Running Bull d.o.o. je mlada kompanija osnovana 2020. godine u Senti, Srbija. 

Specijalizovani smo za proizvodnju visokokvalitetnog toplotom obrađenog, sušenog goveđeg mesa pod svojom robnom markom – Running Bull Beef Jerky.
Running Bull d.o.o. koristi najkvalitetnije sirovine i pažljivo odabrano goveđe meso, kako bi se stvorio vrhunski Beef Jerky proizvod.

Kao start-up kompanija, Running Bull d.o.o. ima mlad i energičan tim ljudi koji su posvećeni stvaranju vrhunskog proizvoda. Naš cilj je da pružimo visokokvalitetan i ukusan Beef Jerky koji će zadovoljiti potrebe i očekivanja kupaca.

Kompanija se fokusira na inovativnost i prilagođavanje potrebama tržišta. Uzimajući u obzir svežinu, kvalitet i ukus. Running Bull Beef Jerky je proizveden koristeći najbolje tehnike obrade mesa, kako bi se postigao savršen spoj teksture i ukusa.U saradnji sa Tehnološkim Fakultetom u Novom Sadu i pod nadzorom Naučnog Instituta za Prehrambene Tehnologije u Novom  Sadu došli smo do zajedničkog cilja.

Running Bull d.o.o. stavlja naglasak na transparentnost i odgovornost prema potrošačima. Pažljivo biramo sirovine i brinemo se da naši proizvodi budu u skladu sa svim standardima sigurnosti hrane.