Flat Preloader Icon

Asistent logistike i administracije

Asistent

Zanus raspisuje konkurs za praksu na poziciji asistenta logistike i administracije. Razmatraće se prijave kandidata sa ili bez iskustva.

Zanus (zanusrobotics.com) se bavi razvojem inovativnih mehatroničkih sistema. Kompanija ima svoj razvoj i proizvodnju i proizvode plasira na globalnom tržištu.

Rad u Kompaniji Zanus podrazumeva svakodnevni susret sa inovativnim tehnologijama. Radna atmosfera je vrlo dinamična i zaposleni se svakodnevno sreću sa najmodernijim konceptima i alatima. U Zanusu možete uživati u sigurnosti stabilnog radnog mesta uz uzbudljivu radnu atmosferu koja je karakteristična za startup kompanije.

Pozicija podrazumeva kancelarijski posao u smislu pisanja faktura, plaćanja, korespondencije sa klijentima i poslove nabavke, prijem i slanje poštanskih pošiljki, ulaznog i izlaznog carinjenja, kao i priprema pošiljki za klijente. Pozicija takođe podrazumeva i vođenje računa o magacinu repromaterijala i gotovih proizvoda.

 

Uslovi:

  • Poznavanje rada na računaru i zavidan nivo informatičke pismenosti (Microsoft Office, Windows, Internet, e-Mail)
  • Solidno poznavanje engleskog jezika
  • Kandidat treba da bude dobro organizovana, precizna, pouzdana, fleksibilna i samostalna osoba
  • Spremnost na učenje novih stvari i prihvatanje poslovnih izazova (potrebni su nam ljudi koji hoće da uče i razvijaju se sa nama)

 

Prijavljivanje:

Prijave sa biografijom, kopijom diplome i dodatka diplomi slati na: info@zanustechnology.com

Podelite tekst: