Flat Preloader Icon

Belgrade Youth Fair 2024

Belgrade Youth Fair 2024

Belgrade Youth Fair 2024 –

18. i 19. aprila održaće se najveći karijerni događaj za mlade u regionu

 

U Srbiji će se 18. i 19. aprila održati jubilarni 10. po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu. Ove godine će biti organizovan u skroz uživo formatu i to u Cineplexx Ušće.

Mladi će i ove godine imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

  • CEO panel diskusija – Saveti generalnih direktora za mlade;
  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Takođe, neki od poslodavaca koji očekuju sve učesnike su: Banca Intesa, Heineken, IKEA, PepsiCo, Nestle, Moravacem, JTI, Froneri, Erste, Nelt, PwC, otp banka, Milšped, SportVision, Brose…

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, već sada mogu da se prijave za besplatno učešće i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/

Belgrade Youth Fair 2024

Podelite tekst: