• Instagram    Viber

 • Letnji intenzivni kursevi stranih jezika – Popust 50%

  Septembarski intenzivni kursevi jezika

  Odličan predlog za učenje stranih jezika tokom septembra!

  Ukoliko planirate da učite strane jezike, onda je ovo ponuda koju ne smete da propustite.

  Prijavite se na septembarske intenzivne kurseve stranih jezika u EQUILIBRIO Obrazovnom sistemu. Intenzivni kursevi namenjeni su svim polaznicima koji žele da nauče strane jezike, a da pritom uštede vreme i novac. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs jezika podrazumeva.

  Trenutno je aktuelna letnja akcijska cena sa čak 50% popusta.

  Broj polaznika koji mogu da pohađaju kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen, pa zato požurite sa prijavom i rezervišite sebi mesto.

  Kursevi počinju u periodu od 4. do 6. septembra 2023. Nastava je intenzivna, traje 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja – pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su poslepodnevni i večernji (po tvom izboru).

  Nastava se organizuje u klasičnim učionicama (na dve lokacije u Beogradu: Vukov spomenik i Geneks – Novi Beograd) ili online uživo preko interneta (po izboru polaznika).

  U ponudi su Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog ili španskog jezika. Takođe, u ponudi su i specijalizovani kursevi jezika, kao što su Konverzacijski engleski i Engleski MAX 3.

  U ponudi EQUILIBRIO Obrazovnog sistema se nalaze i Individualni kursevi stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik).

  Za sve polaznike obezbeđena je pismena Garancija kvaliteta i izdavanje zvaničnog sertifikata.

  Više informacija pročitajte klikom na LETNJE AKCIJSKE CENE KURSEVA STRANIH JEZIKA

  Podelite tekst: