Courier service Star doo

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 373

Opis preduzeća:

Kurirska služba STAR nastala je na osnovu višegodišnjeg iskustva i oprobane prakse specijalizovanih dostava na teritoriji čitavog Beograda. Posao se obavlja uz pomoć iskusnih logističkih provajdera i profesionalnih kurira, uz sva potrebna softverska rešenja, neophodne procedure i gps praćenja prepoznatljivo brendiranih STAR vozila.

Naša misija je pružanje logističke podrške pravnim i fizičkim licima tako da štedimo vreme, novac i vaše resurse. Na ovaj način naši klijenti mogu da šalju poslovnu dokumentaciju, raznoraznu robu široke potrošnje, hranu iz najboljih gradskih restorana, kao i poklone i specijalizovane preparate. Prepoznali smo potrebe i želje klijenata i stvorili sistem za najbržu i najbolju dostavu na teritoriji Beograda.

Naše brendirane automobile, skutere i kurire možete videti kako dostavljaju po čitavom gradu. Ne ustručavajte se da i vi koristite usluge najbolje dostave u gradu i da profesionalcima prepustite da za vas obavljaju ono za šta vi ne treba da trošite svoje vremena. Pročitajte naše posebne uslove poslovanja i postanite naš partner!

Kurirska služba STAR vama na usluzi.