• Instagram    Viber

 • Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 617

  Opis preduzeća:

  Ako je dosadno – to nismo mi! Krute hijerarhije, nefleksibilne granice koje dele odeljenja, parališuća birokratija i sebični timovi – takvim stvarima ne dajemo šansu. Uživamo u timskom radu i sarađujemo pod jednakim uslovima na svim nivoima odeljenja i menadžmenta. Jedino što nas u poređenju sa drugim uspešnim firmama zajednički odlikuje je opsesija efikasnim i uspešnim savladavanjem izazova… Međutim, kod nas je pravilo da na što teži problem naiđemo, to se više naoštrimo da pronađemo što „luđe“ rešenje i to zato što volimo inovacije, a naročito kada nas odvedu korak dalje. U jednoj stvari svakako ostajemo nepobedivi – proslavi važnih događaja i dostignuća uz nezaboravne zabave.

  Digitec Galaxus d.o.o. je ćerka-kompanija najpoznatijih švajcarskih internet prodavnica digitec i Galaxus koje čine Digitec Galaxus AG. Ako u Cirihu nekoga pitate da li je čuo za digitec, 99% ćete dobiti potvrdan odgovor i to verovatno uz osmeh. Galaxus ne zaostaje: po količini proizvoda je najveća onlajn prodavnica u Švajcarskoj (od 2018. dostupna i na nemačkom tržištu) čiji asortiman svakodnevno raste.

  Ukratko, mi smo EKIPA, a rečima zaposlenih „Eine grosse kleine Familie“. Naši zaposleni su entuzijastično samoodgovorne osobe koje se vode kooperativnošću i inovacijama, a odlikuje ih piratski duh usmeren ka ambiciji dostizanja i očekivanja najboljeg! Trudimo se da iznenadimo kolege sitnicama da bi im dan na poslu bio što prijatniji, a od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, jer u njihovoj želji i spremnosti da se razvijaju leži i naša motivacija. Nemamo „dress codex“, imamo biljke, nemamo legitimacije oko vrata, imamo dobro raspoloženje.

  POSTANI DEO EKIPE! Ostani ono što jesi.