Diwali Mahal

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 268

Opis preduzeća:

Glavni kuvar i vlasnik restorana Diwali, gospodin Rakiš Kumar, želi vam dobrodošlicu u mistični i autentični svet indijske kuhinje. Naša odlična hrana predstavljena Vam je kao kulinarsko remek-delo. Uživajte u ukusnoj indijskoj kuhinji u elegantnom i intimnom ambijentu. Doživite toplinu i šarm naše divne i kreativne kuhinje u srdačnoj atmosferi.

Mistični i autentični svet obedovanja. Suprotno uvriježenom mišljenju, indijska hrana nije i ne mora biti previše začinjena da bi se uživala u njoj. U stvari, umetnost indijskog kulinarstva leži u delikatnosti začina. Kako bismo zadovoljili sve naše goste, nudimo i različite nivoe ljutine za gotovo sve stavke sa menija. Naša veoma ukusna hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Stacionirani na obe obale reke, vodimo sam na putovanje u svet indijskih specijaliteta.

Naše stručno osoblje sa zadovoljstvom će vas upoznati sa različitim začinima, a takođe će vam pomoći u odabiru vašeg jela. Molimo vas, nemojte se ustručavati da se obratite svom konobaru. Našom strplivom i pažljivom uslugom nastojaćemo da vaše iskustvo sa hranom u Diwali-u postane nezaboravno i nadamo se da ćete poželeti da se vratite iznova. Dostupan je besplatan pristup internetu. Možete uživati u obrocima i u našim prelepim baštama.