EQUILIBRIO – Obrazovni sistem

  • Društvene Veze:

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 3
  • Pregledano 558

Opis preduzeća:

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem svoju ponudu prilagodio je svim uzrasnim grupama. Naši najmlađi polaznici uzrasta su od dve i po godine, a najstariji pripadaju trećem dobu. Zahvaljujući metodu koji je prilagođen svakoj uzrasnoj grupi, naši polaznici podjednako ostvaruju odlične rezultate u razvijanju svih jezičkih veština nezavisno od godina starosti.

U cilju dostupnosti našeg Centra svim ciljnim grupama na teritoriji čitavog grada Beograda, a zahvaljujući velikom interesovanju polaznika koji nam iz dana u dan poklanjaju svoje poverenje, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem posluje na čak četrnaest lokacija u gradu: Trg Republike, Vukov spomenikZeleni venacVračar – Kalenić (2), Novi Beograd (4), Zvezdara, Banovo brdoVoždovac Dorćol.

Više informacija pročitajte na www.stranijezici.com