Flat Preloader Icon

G Solutions Group

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 1542

Opis preduzeća:

G Solutions Group doo osnovano je 2014. godine sa sedištem u Beogradu, u Srbiji. Kao rezultat posvećenosti razvoju i napredovanju, kontinuiranom rastu ljudskog kapitala i unapređenju poslovnih procesa, G Solutions Group i njene podružnice i svi brendovi iz portfelja brendova Easytovisa (Easytovisa, Easytoseasonalwork) postali su prvi CIE (Centralni i Istocno-evropski) nezavisan viza centar i onlajn imigraciono savetovalište. Easytovisa je pouzdani pružalac usluga viza za neke od vodećih regionalnih kompanija, u dugačkom lancu industrija.

Prateći GLAA licencu i postajući „Concordijin“ (UK) internacionalni agent za zapadni Balkan, pokrenuli smo potpuno novu web platformu easytoseasonalwork.com sa namerom da mladima sa zapadnog Balkana ponudimo različite programe za rad u UK na poljoprivrednim farmama kako bi naučili nove veštine zaradili novac.

G Solutions Group doo je jedina kompanija na zapadnom Balkanu sa licencom UK Gangmasters i Labour Abuse Authority (GLAA). Ova šema licenciranja reguliše preduzeća koji obezbeđuju radnike lancu snabdevanja svežim proizvodima i industriji hortikulture, kako bi bili sigurni da ispunjavaju zakonske standarde zapošljavanja.