Muzej paranormalnog

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 80

Opis preduzeća:

Muzej Paranormalnog je nastao iz strasti prema neobjašnjivom i želji da se očuva i podeli nasleđe misterija i paranormalnih iskustava. Ideja za osnivanje muzeja rodila se među nekoliko prijatelja koji su oduvek delili zajedničku strast prema paranormalnim fenomenima.

 

Kroz godine, prijatelji su skupljali priče svojih rodbine, poznanika i prijatelja, koji su doživeli nešto što nadilazi granice uobičajene stvarnosti. Te priče su bile iskustva koja su ih fascinirala i inspirisala da istraže dublje. Osim priča, iz hobija su proučavali različite aspekte paranormalnih aktivnosti, gatanja, magije, i istorije ukletih mesta.

 

Iz duboke znatiželje, želje za otkrivanjem više, i radoznalosti koja nikada nije jenjavala, prijatelji su odlučili da sve te dragocene informacije i priče spoje u jedno mesto – Muzej Paranormalnog.

 

Naša vrednost je upravo u znatiželji, istraživanju neistraženog, udubljivanju u misteriozne svetove, i naravno, u zabavi. Jer, suština paranormalnog je u zabavi koju pruža, u čarobnom osećaju kada otkrijemo nešto neobično i u čudima koja nas okružuju svuda oko nas.

 

Beograd, kao jedan od najživopisnijih gradova Balkana, zaslužuje da ima ovakvo mesto koje je i nastalo inspiracijom mnogim pričama sa ovih prostora. Mi smo ponosni što smo tu da ovu tradiciju oživimo i podelimo je sa svima vama.