Pejton Pub

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 236

Opis preduzeća:

Zamislili smo opušteno mesto na kome se pije odlično pivo sa još boljom ekipom iz kraja – a onda smo ga i napravili. Ime Pejton Pab smo dali da asocira na kraj u kome se kafić nalazi – u srcu Vračara, nadomak Hrama i Slavije, na samom obodu Gradića Pejtona.
Ručno slikani zidovi, osvetljenje koje se prilagođava tematici večeri i neformalna atmosfera učiniće da se osećate opušteno i kao da se odavno znamo. Pab je dizajniran u stilu nautical steampunk-a (kao da ste se izgubili na Nautilusu kapetana Nema). Ipak, ne brinite, velika hobotnica na zidu je bezopasna!
I sami smo pivopije; birali smo najbolja domaća i strana piva. Sa nama ćete uživati u ukusima srpskog Brrkee, českog Kozela, nemačkog Memminger-a, britanskog Ghost Ship-a… Ako ste neodlučni, svratite na naše promocije ili pitajte naše osoblje za preporuku prema Vašem ukusu – volite li pitko, jako, aromatično ili gorče?
Preko dana, bašta Pejton pub-a mesto je gde Vračarci često svrate da popiju kaficu i osveže se ceđenim sokovima. ‘ladno pivo, naravno, i tokom dana spremno čeka pravog ljubitelja. Mnogi naši gosti povedu i četvoronošce; volimo životinje, a u bašti ima dovoljno mesta i za njih. Za obližnje firme, kafa za poneti stiže za tren oka.
Uveče, Pejton se transformiše u mesto za veće društvo. Od karaoka preko večeri društvenih igara za amatere do akustičnih rok svirki vikendom, trudimo se da uvedemo raznolikost u „pivančenje“.
Ukoliko dolazite sa većim društvom ili nešto slavite, možemo se dogovoriti i oko zajedničke aktivnosti. Pratite kreativne radove naše dizajnerke na Fejsu da ne propustite omiljeno dešavanje!