Flat Preloader Icon

RoyalLine

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 419

Opis preduzeća:

Shopito.rs internet prodavnica posluje u okviru firme Royal line PTR. Firma Royal line je osnovana 2015. godine u Novom Sadu.  Firma se prvenstveno bavi uvozom i distribucijom masažnog programa. Vremenom smo uvideli potrebu da proširimo našu ponudu. Tako je i nastala nova internet prodavnica shopito.rs koja vam omogućava da istražite i poručite proizvode na siguran način.

Naš mlad i inovativan tim je stalno usmeren na istraživanje tržišta, pronalaženje proizvoda i samu distribuciju kao krajnji momenat zadovoljenja korisnika. Misija je konstantno širenje asortimana. Imperativ je da kupac povoljno i sigurno kupuje.

Izuzetna saradnja sa našim kupcima nas drži sve ove godine u poslu i čini nas toliko dobrim. Poštujemo vaše vreme i svaki dogovor će biti ispunjen.

Preduzeće Royal line i sajt shopito.rs čvrsto se drže principa sigurne trgovine, garantujući svojim posetiocima korektne cene artikala i sigurnu i pravovremenu isporuku proizvoda.

Shopito.rs je prodavnica koja prodaje inovativne proizvode koji će zadovoljiti potrebe najzahtevnijih kupaca. Zadovoljstvo kupaca nam je veoma važno i uvek smo otvoreni za produktivne predloge. Sve posetioce online prodavnice očekuju razne promocije i popusti.

Na brz i jednostavan način možete poručivati vaše omiljene proizvode, a oni će na najbrži mogući način biti isporučeni na željenu adresu. Određene proizvode imamo na stanju na našoj adresi te je stoga moguće videti naše proizvode i lično ih preuzeti u sedištu kompanije.

Da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte putem mail-a. Proizvodi koji ne stoje kod nas fizički šalju se direktno iz magacina dobavljača na vašu adresu.

Mi smo topao i prijateljski tim, koji za svoje proizvode primenjuje visoke standarde.