Flat Preloader Icon

Superlino travel doo

Pregled:

  • Objavljeno radnih mesta 0
  • Pregledano 260

Opis preduzeća:

Superlino travel doo je turistička agencija specijalizovana za dečiji turizam.

Dečiji kamp Moj Super Raspust u organizaciji TA Superlino travel doo je osmišljen da deci pruži vannastavne aktivnosti u prirodi koje im razvijaju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i omogućavaju im da steknu radne navike. Deca kvalitetno provode svoje slobodno vreme u objektima koji su prilagođeni njihovim potrebama, uz stalni nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost.

Projekat ”Super raspust” je prerastao u jedinstveni kamp za decu MOJ SUPER RASPUST za predškolce i osnovce. Te davne 2014. godine smo počeli sa radom prvo na Tari, a zatim i na Divčibarama. Danas se organizuje boravak dece u hotelima i odmaralištima širom Srbije i regiona, u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST – na Ohridu, Tari, Zlatiboru, Goču, Kopaoniku, Gučevu i Srebrnom jezeru.

Kamp MOJ SUPER RASPUST je namenjen deci uzrasta od 6 do 16 godina. Sadrži niz različitih aktivnosti primerenih deci ovog uzrasta, od plivanja, penjanja uz veštačku stenu, zip-line-a, zorbinga, pravljenja šatora, snalaženja u prirodi, do različitih umetničkih i edukativnih radionica, kao i večernjih provoda uz karaoke, maskenbal i različite tematske večeri. Svaki dan u kampu ispunjen je od jutra do večeri novim iskustvima, druženjima i trajnim prijateljstvima.

Naš cilj je da boravak u kampu ostane deci kao jedna od najlepših uspomena iz njihovog detinjstva.

Do sada je oko 150.000 dece iz škola i vrtića širom Srbije i regiona učestvovalo u našim kampovima, rekreativnim nastavama, ekskurzijama i izetima.