Prijave za volontere na ISWiB su otvorene!

Prijave za volontere na ISWiB su otvorene

Svetski omladinski talas, omladinsko neprofitno i volontersko udruženje je otvara prijavu za volontere na projektu Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (eng. International Student Week in Belgrade – ISWiB)Prijave za volontere su otvorene do 26. maja.

Festival ISWiB (International Student Week in Belgrade), jedan od najvećih omladinskih festivala u jugoistočnoj Evropi, otvorio je prijave za svoje volontere koji će u periodu od 2. do 10. avgusta učestvovati u realizaciji istog! ISWiB se organizuje svakog leta od 2006. godine u Beogradu, kulturnog, edukativnog i zabavnog je karaktera i zasniva se na konceptu „mladi za mlade”, pružajući mladim ljudima priliku da steknu neophodno teorijsko, ali i praktično iskustvo iz različitih oblasti. Ovogodišnja tema festivala je “Kreativnost i inicijativa”, uz slogan “Find the spark, leave your mark”. Značajan broj, kako učesnika, tako i volontera, priključuju se festivalu svake godine i doprinose njegovoj realizaciji svojim entuzijazmom i posvećenošću.

Konkurs je sačinjen iz dva kruga. Prvi krug je forma koju treba popuniti do 26. maja, a drugi krug je intervju uživo. Volonteri su podeljeni u četiri grupe:
1. Group Guide – vodiči
2. Logistika
3. Info & Host
4. Fotografi i videografi (potrebno je imati svoj fotoaparat).

Pre samog festivala biće organizovane radionice za sve volontere kako bi se upoznali sa svojim zaduženjima. Predznanje i iskustvo nije potrebno, osim za fotografe i videografe za koje je potrebno da znaju da koriste fotoaparat, a za sve volontere je potrebno da znaju engleski jezik. Smeštaj nije obezbeđen, tako da je neophodno da u periodu festivala volonteri imaju svoj smeštaj u Beogradu. Na sajtu www.iswib.org, kao i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama (@sot_org i @iswib_) nalaze se dodatne informacije, kao i iskustva dosadašnjih volontera koji su pokušali da na najbolji način približe volontiranje na ISWiB-u.

Podelite tekst: