Flat Preloader Icon

Želiš da naučiš strane jezike, ali ne znaš kako da počneš?

Saznaj Lako

Saznaj Lako je platforma za potpuno besplatne konsultacije i besplatno savetovanje na temu učenja stranih jezika!

Želiš da naučiš strani jezik, ali zbog raznolike ponude, ne znaš koji konkretan kurs ti je potreban?

Želiš da naučiš strani jezik, ali te zbunjuju termini: opšti, poslovni, intenzivni, poluintenzivni, konverzacijski, tailor made kurs?

Imaš predzanje, ali ne znaš na kom si nivou po Evropskoj skali nivelacije? Ulazni test? Kakav je to test i kako se polaže? Moram li da se spremam za taj test?

Upravo su ova pitanja i nedostatak informacija razlog zbog kog se ljudi upišu na pogrešan kurs stranog jezika. To rezultira time da ne uspevaju da isprate ritam nastave, da im učenje bude preteško, da izgube motivaciju i sebe dovedu u situaciju da uopšte ne završe kurs ili ne polože završni ispit.

Posledica nije samo gubitak novca, već i gubitak vremena i gubitak samopouzdanja. Zato je tu platforma Saznaj Lako da vam pomogne, da vas informiše, da vam odgovori na sva pitanja, da vam otkloni sve nedoumice i vam olakša u izboru adekvatnog kursa jezika.

Platforma vam omogućava da se besplatno konsultujete sa diplomiranim filolozima koji imaju više od dve decenije iskustva u izvođenju nastave stranih jezika.

Pitajte sve što želite najveće stručnjake iz ove oblasti. Na raspolaganju su vam profesori i savetnici za upis iz EQUILIBRIO Obrazovnog sistema.

Popunite FORMULAR na www.SaznajLako.rs, odaberite termin koji vam odgovara, ostavite svoj kontakt telefon i očekujte poziv stručnih savetnika.

Kliknite na: https://www.saznajlako.rs


Podelite tekst:

Ostavite komentar