Flat Preloader Icon

SBU osvojio drugo mesto u okviru Top50 2023 Nagradu publike!

PC PRESS magazin

Završeno je glasanje za nagradu publike u okviru 27. dodele PC Press Top50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji.

Dragi članovi SBU zajednice ili SBU-ovci, sa ponosom vas obaveštavamo da je naša glavna i najaktivnija Facebook grupa Studenti beogradskih univerziteta SBU osvojila drugo mesto na nedavno završenom “Top50” konkursu.

Ova prestižna nagrada dodeljuje se najboljim onlajn stvarima u različitim kategorijama, a mi smo se istakli u kategoriji “Najbolji online nastup 2023″.

Top50 izbor, održava se od 1997. godine, predstavlja jedan od najcenjenijih događaja u profesionalnim informatičkim krugovima.

Organizator i osnivač ovog događaja, redakcija PC Press-a, stekla je visok kredibilitet i poverenje široke javnosti.

Naša grupa se takmičila u okviru “Nagrade publike”, a zahvaljujući vašim glasovima, SBU je zaslužila drugo mesto.

Ovo je veliko priznanje za našu zajednicu, jer smo se istakli po funkcionalnosti, ažurnosti, kvalitetnom sadržaju i izuzetnom društvenom povezivanju koji nas čini posebnima.

Podsećam vas da smo tu radi druženja, zabave, ali i informisanja o svim aspektima studentskog života. Delimo informacije o studiranju, važnim studentskim pitanjima, stipendijama, donacijama, popustima, stručnom usavršavanju i praksama kako u zemlji, tako i u inostranstvu. 

Ova nagrada je rezultat našeg zajedničkog truda i angažovanja. Svi vi ste doprineli uspehu SBU, čineći je mestom razmene brzih informacija iz svih sfera studentskog života.

Hvala vam na podršci i čestitam svima na ovom dostignuću!

Pročitajte i ostale vesti iz studentskog života, kliknite na VESTI

Podelite tekst: