FONIS je otvorio prijave za projekat Studenti studentima!

FONIS je otvorio prijave za projekat Studenti studentima

FONIS i ove godine organizuje projekat Studenti studentima koji će se održati 14. i 15. oktobra!

S2S je edukativni projekat koji ima za cilj deljenje znanja iz različitih oblasti, uključujući IT, menadžment i dizajn. Otvoren je za sve studente u Srbiji koji žele da prošire svoja znanja i steknu praktične veštine. Ideja projekta je jednostavna – povezujemo studente koji žele da uče sa studentima koji žele da podele svoje znanje.

Šta vas očekuje na S2S-u? Devet dvodnevnih radionica i panel diskusija na kojoj će razni stručnjaci podeliti svoja znanja i iskustva, a čiji je pokrovitelj kompanija Cycle. Radionice obuhvataju različite oblasti kao što su E-commerce, Agilno upravljanje projektima, Figma, After Effects, Python, Unity, Java, Next.JS i React.

Ovaj projekat vam pruža priliku da upoznate kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavršite u oblasti koja vas zanima. Sve što vam je potrebno je želja za učenjem!

Prijave za učešće su otvorene do 8. oktobra na našem sajtu s2s.fonis.rs, gde možete pronaći više informacija o projektu. Pratite nas i na našem Instagram profilu @fonis_fon kako biste bili u toku sa svim novostima!

Nemojte propustiti ovu priliku da steknete nova znanja i povežete se sa kolegama koji dele vašu strast! Vidimo se na S2S-u!

Podelite tekst: