• Instagram    Viber

 • Konsultantska agencija Future Option

  Future option agencija

  Future Option je konsultantska agencija koja se dugi niz godina bavi posredovanjem prilikom podnošenja zahteva za vize i zastupanjem aplikacija ispred ambasada, uključujuči studentske, turističke, partnerske i ostale vize.

  Naš imperativ je da kroz individualan pristup, svakom našem klijentu izadjemo u susret i pružimo kvalitetnu uslugu, koja obuhvata savetovanje, pomoć pri izboru i upis odgovarajućeg studijskog programa, stručnu pripremu aplikacije za vizu za studiranje, posetu i odlazak u Australiju, Kanadu, Evropu, Ameriku i Novi Zeland.

  Glavni savetnik je sertifikovani agent Elena Simić, koja kroz transparentan, iskren i realan pristup svakom klijentu sa punom posvećenošću i odgovornošću, radi sa vama na pripremanju aplikacije, uz detaljnu procenu i analizu opcija i situacije svakog klijenta.

  Tokom godina, uz podršku i saradnju sa školama i univerzitetima, organizovali smo veliki broj dogadjaja uključujući seminare i sajmove obrazovanja u Beogradu, Zagrebu, Nišu, Novom Sadu, Skoplju, Sarajevu i Banja Luci, na kojima je prisustvovalo preko 10 000 posetilaca.

  Saradjujemo sa preko 200 univerziteta i koledža, koji nude različite nivoe studija i programe studiranja i do sad smo uspešno vodili procedure za vize i upisali preko 500 studenata na studije u inostranstvu, iz svih delova regiona Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

  Konstantno radimo na unapredjenju usluge i uz profesionalan pristup potrebama naših klijenata, razvijamo i gradimo poverenje, iskren i profesionalan odnos.

  • Detaljna procena i analiza situacije svakog klijenta
  • Profesionalno savetovanje na osnovu zvaničnih informacija imigracione službe
  • Transparetnost u radu u svakoj fazi aplikacije, odgovoran, iskren i realan pristup svakom klijentu
  • Stručna pomoć pri odabiru studijskog programa i obrazovne institucije
  • Upis na sve tipove studija u inostranstvu, od kursa engleskog jezika do stručnih programa, osnovnih, master i doktorskih studija
  • Savetovanje i pripremanje aplikacija za vize za Australiju, Kanadu, SAD, Novi Zeland i Evropu uz poštovanje dogovorenih rokova
  • Zastupanje klijenta ispred ambasade
  • Asistencija i pružanje podrške nakon dolaska

   

  Studirajte u inostranstvu na univerzitetima, koledžima i školama u Australiji, Kanadi, Americi, Velikoj Britaniji, Novom Zelandu i Evropi. Pronađite odgovarajući kurs engleskog jezika, VET program, osnovne, master ili doktorske studije i postanite internacionalni student. Putujte turistički u Australiju, Kanadu, Ameriku, Veliku Britaniju, Novi Zeland, Evropu, posetite prijatelje ili rodbinu, istražite divlju prirodu, plaže, kulturne i istorijske atrakcije.

   

  Više informacija pročitajte klikom na: https://futureoption.net/sr

  Preuzeto sa Future open

  Podelite tekst:

  Ostavite komentar