• Instagram    Viber

 • Informacije o Portalu za zapošljavanje SBU Poslovi

  Informacije o Portalu za zapošljavanje SBU – Poslovi

  SBU – Poslovi je portal za zapošljavanje mladih i namenjen je studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim nezaposlenim ljudima koji su u potrazi za stalnim, privremenim, povremenim ili honorarnim poslovima.

  Portal SBU – Poslovi je u vlasništvu Centra za zapošljavanje i edukaciju mladih SBU

  Cilj portala SBU – Poslovi je da omogući studentima, diplomcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova.

  Pomažemo mladima da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

  Na portalu se oglašavaju isključivo pravna lica, kao što su studentsko omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju za cilj da zaposle mlade ljude.


  Oglase za posao moguće je pretraživati na osnovu datuma objavljivanja, tipa posla (privremeni, full time, part time ili freelance), na osnovu traženog statusa kandidata (student, diplomac, srednjoškolac ili nezaposleno lice) ili pak na osnovu radnog iskustva (bez iskustva, manje od jedne godine, više od jedne godine i više od dve godine).

  Za posao može da se konkuriše pozivom na broj telefona ili putem online kontakt formulara u oglasu: „KONTAKT SA POSLODAVCEM“.

  Svi oglasi za posao objavljeni na portalu biće objavljeni i u našoj Facebook grupi specijalizovanoj za oglašavanje poslova SBU – Poslovi za mlade koja trenutno ima više od 50.000 članova i taj broj svakodnevno raste.

  Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima biće objavljeni u našoim Facebook grupama SBU – Veterani i SBU – Diplomci

  Oglasi za posao se objavljuju i na Instagram profilu portala: SBU Poslovi

  Pročitajte Info o SBU zajednici – Kako je nastao SBU?


  SBU Poslovi naši klijenti


  Podelite tekst: