Flat Preloader Icon

Konferencija Karijera bez granica, opština Stari grad

SBU Poslovi - konferencija Karijera bez granica

Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta organizuje, povodom obeležavanja svog 13. rođendana, konferenciju pod nazivom Karijera bez barijera.

Konferencija će se održati u prostorijama Opštine Stari grad, 12. maja 2023. godine, sa početkom u 10 časova.

Ukoliko razmišljaš o tome kako bi tvoj karijerni put trebalo da izgleda i koji su prvi koraci koje treba da preduzmeš povodom toga i da sigurno zakoračiš u tržište rada, potrudićemo se da ova konferencija pruži odgovore i rešenja za sve tvoje nedoumice.

Imaćeš priliku da, u okviru različitih tema, slušaš razne zanimljive i stručne ljude u različitim oblastima rada, među kojima su Hana Ćelap, Katarna Šonjić, Brana Antović, a u okviru HR panel diskusije moći ćeš da da čuješ i Miljanu Nikolić iz HR fabrike, Aleksu Milićevića iz Hyperoptica i Teodoru Komnenić iz Levi9.

Pored panel diskusije, teme o kojima će se govoriti jesu šta je burnout i kako ga prevazići, uvod u employer branding i pogled na karijeru.

U pauzama između predavanja, diskusija i tribina imaćeš priliku da upoznaš kolege različitih struka, da razmenjujete mišljenja i lična iskustva.

Biće organizovan i Sajam kompanija, među kojima će se naći Manpower Group, PIN, Boš, Fondacija Tempus i Teachforserbia. Imaćeš uvid u njihov rad, ideje i planove, takođe i mogućnost da postaviš pitanje u okviru tema koje te zanimaju.

Prava šansa da čuješ različite perspektive, različitih ljudi koji već koračaju svojim karijernim putem, koji su spremni da svoje znanje i iskustvo podele sa nama, a najbitnije, ukoliko smatraš da bi ovo tebi značilo i na ličnom i na karijernom planu, prijavi se na linku u nastavku: PRIJAVA

Dođi da saznaš nešto novo, upoznaš kolege i stručnjake iz raznih oblasti, lepo se zabaviš i budeš spreman da gradiš #karijerubezbarijera!

Podelite tekst:

Ostavite komentar