Flat Preloader Icon

Najveća studentska organizacija AIESEC prima nove članove!

Aiesec

AIESEC, kao globalna studentska organizacija vođena od strane mladih, traži nove ambiciozne članove koji će deliti našu viziju o mladima koji menjaju svet. Postoji mnogo novih stvari koje možeš da probaš, veština koje možeš da razviješ i ljudi koje možeš da upoznaš! Možda je ćeš baš ovde spoznati koje je to tvoje buduće zanimanje.

AIESEC otvara svoja vrata i pruža vam priliku da kroz rad na sebi utičete na svoje okruženje.

Prijave su otvorene do 30. oktobra, a ovo je prilika za mlade koji žele da rade na svom profesionalnom razvoju, steknu praktično iskustvo pored fakulteta i osete kako je to raditi u multikulturalnom okruženju.

Ukoliko se odlučiš da #upoznašAIESEC uspećeš da:
● naučiš da radiš u timu i stekneš iskustvo vođenja tima
● učestvuješ na mnogim konferencijama
● naučiš da radiš u raznim programima
● usavršiš svoje lične veštine kroz rad sa ljudima
● stekneš prijatelje iz celog sveta
● povežeš se sa uspešnim kompanijama
● usavršiš znanje engleskog jezika
● učestvuješ u organizaciji projekata i događaja

Prijavi se i neko iz organizacije će te ubrzo kontaktirati i obavestiti o daljim koracima u procesu selekcije, a do tada možeš zapratiti naš instagram profil. Novi počeci često jesu strašni, ali uspeh se uvek nalazi izvan tvoje zone komfora zato te čekamo da nam se pridružiš!

O AIESEC-u:
AIESEC je globalna mreža koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 100 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.      

                  Ukoliko želiš da pogledaš aktuelnu ponudu poslova za studente, klikni na OGLASI ZA POSAO

Podelite tekst:

Ostavite komentar