• Instagram    Viber

 • Najveća studentska organizacija AIESEC prima nove članove!

  Aiesec

  AIESEC, kao globalna studentska organizacija vođena od strane mladih, traži nove ambiciozne članove koji će deliti našu viziju o mladima koji menjaju svet. Postoji mnogo novih stvari koje možeš da probaš, veština koje možeš da razviješ i ljudi koje možeš da upoznaš! Možda je ćeš baš ovde spoznati koje je to tvoje buduće zanimanje.

  AIESEC otvara svoja vrata i pruža vam priliku da kroz rad na sebi utičete na svoje okruženje.

  Prijave su otvorene do 30. oktobra, a ovo je prilika za mlade koji žele da rade na svom profesionalnom razvoju, steknu praktično iskustvo pored fakulteta i osete kako je to raditi u multikulturalnom okruženju.

  Ukoliko se odlučiš da #upoznašAIESEC uspećeš da:
  ● naučiš da radiš u timu i stekneš iskustvo vođenja tima
  ● učestvuješ na mnogim konferencijama
  ● naučiš da radiš u raznim programima
  ● usavršiš svoje lične veštine kroz rad sa ljudima
  ● stekneš prijatelje iz celog sveta
  ● povežeš se sa uspešnim kompanijama
  ● usavršiš znanje engleskog jezika
  ● učestvuješ u organizaciji projekata i događaja

  Prijavi se i neko iz organizacije će te ubrzo kontaktirati i obavestiti o daljim koracima u procesu selekcije, a do tada možeš zapratiti naš instagram profil. Novi počeci često jesu strašni, ali uspeh se uvek nalazi izvan tvoje zone komfora zato te čekamo da nam se pridružiš!

  O AIESEC-u:
  AIESEC je globalna mreža koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 100 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.      

                    Ukoliko želiš da pogledaš aktuelnu ponudu poslova za studente, klikni na OGLASI ZA POSAO

  Podelite tekst:

  Ostavite komentar