Počele su prijave za sajam zapošljavanja i praksi Career Days

Sajam Career Days

Prijave za najveći sajam zapošljavanja i praksi Career Days su otvorene!

Career Days je najveći sajam zapošljavanja i praksi u oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa koji se ove godine održava 29. put u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu. Projekat se održava sa idejom da spoji vodeće firme iz naše zemlje sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

Case study

U sklopu projekta, 15. i 16. oktobra, organizuje se rešavanje studije slučaja u kojoj će biti predstavljeni realni izazovi iz sveta biznisa. Kroz studiju slučaja mladi imaju priliku da kroz timski rad i mentorstvo sa najvećim kompanijama u zemlji dođu do novih rešenja.

Speed – Dating

Na dan sajma, 21. oktobra imaćete priliku da prođete kroz kratke intervjue za otvorene pozicije, kao i da se upoznate sa kompanijama koje učestvuju na sajmu.

Posao i praksu možeš pronaći u nekoj od sledećih kompanija: P&G, Frikom, N.T.S. International, United.Cloud, Clarivate, HDL Design House, HYCU, Transcom, Banca Intesa, PwC, OTP Banka, Deloitte, Mazars, Moore Stephens, Ernst&Young, Tehnomanija, California Šped, Gebruder Weiss, CAS, TMF Services, Wordwide Clinical Trials, Millenium Team, RS Agrar i druge…

Ne propusti priliku da napraviš prvi i pravi korak da zakoračiš u svet biznisa. Prijavi se već danas na: https://55is5h39qkp.typeform.com/careerdays

Vidimo se!

  1. i 16. oktobar Case Study
  2. oktobar Sajam i Speed Dating
Podelite tekst:

Ostavite komentar