• Instagram    Viber

 • Posetite studentski portal Studentski život

  Studentski život portal

  Studentski život je studentski portal i sadrži sve informacije važne za studiranje. Portal je pokrenut 2011. godine i od tada beleži konstantan rast posećenosti. Osnovalo ga je Udruženje Evropski pokret Futuris. To je nevladino i neprofitno udruženje koje svoje ciljeve ostvaruje u oblasti obrazovanja i promovisanja važnosti osnovnog i dodatnog obrazovanja kod dece, omladine i starijih lica.

  Na portalu Studentski život možete pročitati najnovije studentske vesti, informacije o studiranju u zemlji i inostranstvu, informacije o Univerzitetima i fakultetima, studentskim organizacijama, obukama, zapošljavanju studenata, studentskim domovima i restoranima…Portal Studentski život

  Pored ovih tema, na portalu Studentski život nalaze se i teme vezane za slobodno vreme i zabavu studenata, muziku, sport i sl.

  Možete pročitati i puno korisnih i savetodavnih tekstova i informisati se o najnovijim trendovima u obrazovanju, zaposlenju i karijernom napredovanju.

  Tu su i informacije na temu studentskih stipendija, praksi, volontiranja, konkurisanja za domove i dr.

  Studenti imaju mogućnost da se prijave za newsletter i na taj način će jednom nedeljno dobijati na mejl najnovije informacije iz studentskog života.

  Najvažnije informacije se svakodnevno dele na društvenim mrežama portala:

  Objave na facebook fan stranici portala facebook.com/StudentskiZivot

  Objave na instagram stranici portala instagram.com/studentskizivot

  Posetite Studentski život i zakoračite u svet studentskih informacija: www.studentskizivot.com

  Podelite tekst: