Flat Preloader Icon

Zelenom akcijom do čistijeg okruženja – zasadi sadnicu drveta

Zelenom akcijom do čistijeg okruženja

Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?” u saradnji sa svojim partnerima širom regiona, organizuje ekološku akciju pod nazivom “Zajedno za planetu Zemlju”. Od 24. do 28. aprila, svi učesnici sajma će imati priliku da zasade sadnicu drveta po izboru na lokaciji po izboru u svojoj zemlji.

Cilj akcije

“U našoj misiji da pomognemo studentima i srednjoškolcima da izaberu pravi fakultet za sebe, želimo da se pridružimo globalnom pokretu za zaštitu životne sredine. Sada je više nego ikad pre potrebno da zajedno preuzmemo odgovornost za našu planetu”, poručuju organizatori Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja “Na koji ćeš faks?”.

Ova akcija ima za cilj podizanje svesti o važnosti očuvanja prirode i održivog razvoja, kao i doprinos stvaranju čistijeg i zdravijeg okruženja. Nakon što učesnici zasade sadnicu, pozvani su da podele svoje fotografije na društvenim mrežama sa hashtagom #ZelenaAkcija i da motivišu druge da se priključe ovoj inicijativi.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj inicijativi i zajedno stvorimo bolju budućnost za našu planetu. Svi zajedno, uz podršku partnera iz celog regiona i ovakve inicijative, možemo biti deo pozitivne promene i doprineti boljem i čistijem okruženju.

Kako se priključiti akciji

Akcija sadnje drveća će se realizovati uz podršku preduzeća Srbija Šume i gradske opštine Palilula, na levoj obali Dunava u Beogradu, u četvrtak 27.4.2023. godine, s početkom u 12:00 časova.Ukoliko želite da se priključite ekološkoj akciji “Zajedno za planetu Zemlju”, budite slobodni da kontaktirate organizatora sajma, Miloša Stajkovića, putem e-mail adrese milos@friendlyhr.rs.

Više informacija možete pronaći na:

https://nakojicesfaks.com/

https://www.instagram.com/nakojicesfaks/

https://www.tiktok.com/@nakojicesfaks

https://www.facebook.com/nakojicesfaks

Podelite tekst: